ÅSN
Artist

ÅSN

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om ÅSN

Sebastian “ÅSN” Aasen vokste opp i Spydebergs dypeste skoger, milevis unna søndagsåpne butikker og yrende kaféliv. De landlige og fredfulle omgivelsene inspirerte Sebastian til å plukke opp gitaren, og begynne å lage egen musikk. Men det var først da 21-åringen emigrerte til Trondheim, for å studere musikkteknologi, at et nytt og spennende pop-landskap åpenbarte seg for ÅSN. Inspirert av norske hitmakere som Lemaitre og Astrid S, la ÅSN gitaren på hyllen, for å satse på en karriere som pop-produsent.

NRK Urørt var raskt ute med å anbefale den selvutgitte låten “Scars”, noe som førte til både radiospilling og interesse for det nye artistprosjektet. I dag er ÅSN aktuell med den nye låten “Beating Me”, ført i pennen av artist og låtskriver Celine Helgemo, sammen med ÅSN selv. “Det var veldig hyggelig å få samarbeide med Celine. Hun er utrolig dyktig og kreativ, og jeg kan ikke huske å ha ledd så mye i studio, som da vi jobbet sammen med denne låten”, forteller Sebastian.

ÅSN lager duggfrisk og energisk pop-musikk, med elektroniske og organiske elementer i skjønn forening. Flere spennende samarbeid står på trappene for den unge produsenten, som snart vil finne veien til spillelister og konsertscener nær deg.

ÅSN er også en del av det Oslo- og Trondheimsbaserte kollektivet Gold Waffle. Gold Waffle huser de fire artistene EDIT, ÅSN, Noah Pology og Artur Kiriko, samt fotografene Petter Elstein Knutsen og Safari Shabani – til sammen 6 kreative sjeler som lager musikk, bilder og videoer. Videre er også Denice Sølvberg og Simone Buer Nilsen management- og markedsansvarlige.

Innlegg