Anna Rebekka
Artist

Anna Rebekka

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Anna Rebekka

Etter at hun slapp debutsingelen i februar 2019 har Anna Rebekka satt seg i studio med produsenten Leif Johansen og komponert den flotte oppfølgeren, «Forglemmegei» som ble sluppet digitalt fredag 7. juni 2019. Dette er en kjærlighetslåt som handler om hvor viktig det er å sette pris på de små tingene, og hvor fin en hverdag kan være.

Det sies at Forglemmegeien fikk navnet sitt fordi den ble glemt mellom alle de andre store blomstene, på samme måte som hverdagene kan forsvinne litt mellom de dagene der det skjer mye.

«Hvis man retter fokuset på en Forglemmegei ser man virkelig hvor vakker den er, og på den måten synes jeg den er et perfekt symbol på en hverdag.» – Anna Rebekka.

Det vakte oppsikt da Anna Rebekka Haug Jespersen ble plukket ut til å bli en av satsingene til selveste Petter Singsaas, som ledet Universal Music Norge i 23 år. Han valgte seg Hamar-jenta som en av sine satsinger da han startet opp selskapet Vitamin. Hun er en ny norsk artist som er både spennende, sjelfull, litt rar og veldig talentfull, og i februar 2019 slapp hun sin første single, «VÅR» som er en hyllest til våren, og som også var «Ukens single» på NPS Music da den kom ut. Anna Rebekka er født og oppvokst på Hamar og har bodd i Oslo siden 2012. Hun er en lidenskapelig pianospiller, og skriver all tekst og musikk selv.

Petter Singsaas i Vitamin om Anna Rebekka da hun slapp låten «VÅR»;

«Det er befriende å kunne jobbe med artister som på naturlig vis har sitt eget uttrykk, og tar tak i deg med sin fremføring. Hvis du er av de mange som lengter etter våren nå, la Anna Rebekka’s stemningsfulle hyllest hjelpe deg på veien».

Innlegg

Anna Rebekka – VÅR
Musikkvideo

Anna Rebekka – VÅR

Anna Rebekka

Stjerneskuddet Anna Rebekka hyller våren på sin debutsingle
Intervju

Stjerneskuddet Anna Rebekka hyller våren på sin debutsingle

Det vakte oppsikt da Anna Rebekka Haug Jespersen ble plukket ut til å bli en av satsingene til selveste Petter Singsaas, som ledet Universal Music Norge [...]