Anna Rebekka
Artist

Anna Rebekka

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Anna Rebekka

Det vakte oppsikt da Anna Rebekka Haug Jespersen ble plukket ut til å bli en av satsingene til selveste Petter Singsaas, som ledet Universal Music Norge i 23 år. Han valgte seg Hamar-jenta som en av sine satsinger da han startet opp selskapet Vitamin. Hun er en ny norsk artist som er både spennende, sjelfull, litt rar og veldig talentfull, og på fredag 22. februar slapp hun sin første single, «VÅR» som er en hyllest til våren.

Anna Rebekka er født og oppvokst på Hamar og har bodd i Oslo siden 2012! Hun er en lidenskapelig pianospiller, og skriver all tekst og musikk selv.

Slik beskriver hun låten selv:

«VÅR handler om den herlige følelsen når alt våkner til liv, en følelse av at alt er mulig, ny start, nye muligheter! En hyllest til årstiden VÅR, men samtidig en blomstring av håp og lengsler man har inni seg. Personlig begynner jeg alltid å lengte til eller mot noe når våren kommer, noe jeg ikke en gang selv vet hva er».

Petter Singsaas i Vitamin sier:

«Det er befriende å kunne jobbe med artister som på naturlig vis har sitt eget uttrykk, og tar tak i deg med sin fremføring. Hvis du er av de mange som lengter etter våren nå, la Anna Rebekka’s stemningsfulle hyllest hjelpe deg på veien».

Innlegg

Stjerneskuddet Anna Rebekka hyller våren på sin debutsingle
Intervju

Stjerneskuddet Anna Rebekka hyller våren på sin debutsingle

Det vakte oppsikt da Anna Rebekka Haug Jespersen ble plukket ut til å bli en av satsingene til selveste Petter Singsaas, som ledet Universal Music Norge [...]