Artist

Angelina Jordan

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Angelina Jordan

Angelina Jordan Astar og Forsvarets stabsmusikkorps gikk i studio november 2017, og samarbeidet resulterte i albumet «It´s Magic» som ble sluppet fredag 15. juni 2018.

Albumet tar oss gjennom en unik tidsperiode med låter udødeliggjort av legender som Billie Holliday, Ella Fitzgerald, Bobby Milton, James Brown, Tom Jones, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Elvis Presley, Patsy Cline og Andy Williams. Angelina tolker alle sangene på sin egen måte og de er alle spesielt arrangert for hennes dype altstemme og uttrykk. Hun har også skrevet to av låtene selv (Oslo og What is Life), og platen inneholder også tre instrumentale spor. Dirigent/arrangør oberstløytnant Lars Erik Gudim og produsent er Bjørn Morten Kjærnes medvirker også på albumet.

I forbindelse med plateutgivelsen holder Angelina Jordan og Forsvarets stabsmusikkorps én eksklusiv slippkonsert på Karpedammen Scene på Akershus festning lørdag 16. juni kl 18.00 (innslipp fra kl 17.00).

Angelina Jordan er en stor musikalsk begavelse med sin unike stemme. Etter at hun vant Norske Talenter som 8-åring i 2014, fikk hele verden øynene opp for henne. Sangene fra den vesle jenta med den store stemmen gikk viralt og i dag har videoene hennes på Facebook snart en milliard visninger. Hun synger klassiske jazzlåter og evergreens og har både blitt sammenlignet med Amy Winehouse og Billie Holiday. Siden 2014 har hun deltatt i TV-show i USA, Brasil, Tyskland og i Storbritannia, og holdt konserter både i USA, Brasil, Japan, Tyskland, Singapore og i Sør-Korea. Angelina har stått på scenen med både Melody Gardot og Norah Jones.

I mai 2018 ble det gjort kjent at Angelina Jordan er invitert til å delta på en helt spesiell konsert på 02 Arena i London 27. juni i anledning Quincy Jones’s 85-års dag.

Forsvarets stabsmusikkorps er Norges og Forsvarets største profesjonelle blåseorkester. Korpset ble etablert 1.1.1818 (den gang 2. Brigades musikkorps) og feirer 200 år i 2018. Siden oppstarten har det vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og Forsvaret. Ved siden av de offisielle oppdragene i inn- og utland har korpset også en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet og i sitt eget konserthus, Ridehuset på Akershus festning. Korpset deltar på internasjonale militærmusikkfestivaler og tattooer. Repertoaret strekker seg fra det klassiske blåserrepertoaret til dagens populærmusikk. Korpset bestiller og fremfører også verk fra etablerte og kommende komponister og spiller inn både ny og eldre musikk for blåsere og janitsjarkorps. Slik bidrar korpset til utviklingen og vedlikeholdet av blåserrepertoaret både nasjonalt og internasjonalt.

Innlegg

Supertalentet Angelina Jordan og Forsvarets stabsmusikkorps er ute med album
Intervju

Supertalentet Angelina Jordan og Forsvarets stabsmusikkorps er ute med album

I november i fjor gikk Angelina Jordan Astar og Forsvarets stabsmusikkorps i studio sammen, og det resulterte i hennes debutalbum «It´s Magic». Albumet tar oss gjennom [...]