Amanda Kamara
Artist

Amanda Kamara

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Amanda Kamara

24. mars ga Amanda Kamara ut sin første single «Limbo» som blant annet fikk terningkast 5 i Namdalsavisa, og nå er hun ute med en rykende fersk musikkvideo til låten. Høsten 2017 spiller Amanda i musikalen The Book of Mormon som settes opp på Det Norske Teatret og Kilden Teater og Konserthus.

Trønderjenta Amanda Kamara (23) er oppvokst i den lille rockebyen Namsos, men med egen musikk går hun i en annen retning. Hun utviklet tidlig stor interesse for musikk og begynte å skrive sanger som 9-åring, og med forbilder som Aretha Franklin og Alicia Keys var Amanda klar på at soulen ikke lenger fikk den oppmerksomheten den fortjente.

Med en evne til å hente inspirasjon fra ulike hold og en drøm om å skape aktuell soul-musikk, skulle det å finne den riktige sounden ta tid, og Amanda Kamara har brukt tiden godt. Resultatet er ærlige tekster med fengende melodier, og et soulinspirert lydbilde som treffer innerst i sjelen. Musikken hennes har blitt sammenlignet med blant annet Lianne La Havas og John Legend.

Amanda Kamara og bandet har holdt flere konserter den siste tiden og med sin utadvendte spillemåte har de allerede fått et trofast publikum. Amanda har også holdt julekonserter med gospel, soul og funk-musikk i fokus de to siste årene til gode anmeldelser.

Innlegg

Amanda Kamara – Limbo
Musikkvideo

Amanda Kamara – Limbo

Amanda Kamara