Vinn «Full sirkel» av Jørgen Nordeng aka Joddski

Del Tweet

I samarbeid med hes.no gir vi deg nå muligheten til å vinne Jørgen Nordeng´s bok «Full sirkel: Raphistorier fra ghettoen til bygda – og tilbake».

Jørgen Nordeng, best kjent som Joddski og for sin markante rolle i Tungtvann, er en betydelig figur i norsk hiphop-historie. Norsk rap er per i dag landets kanskje mest vitale musikalske sjanger og interessen for dens opprinnelse og veien frem til dit vi er i dag er stor. NRK lanserte nylig dokumentarserien «Takin Ova» som i grove trekk hovedsakelig fokuserer på fornorskingen og videreutviklingen av sjangeren her til lands.

Boka «Full sirkel: Raphistorier fra ghettoen til bygda – og tilbake» går grundigere til verks i å forklare hvordan i all verden et «indre-bykjerne fenomen» fra amerikanske storbyer fikk fotfeste i Norge. Vi gir deg nå muligheten til å vinne boka. Alt du trenger å gjøre er å sjekke ut videoen under og sende inn ditt svar. Vi kontakter vinneren per e-post.

Konkurranse: Vinn "Full Sirkel" av Jørgen Nordeng

Quiz

FredagsQuiz

Endelig er det fredag, og hva er vel bedre enn å avslutte uka med en quiz? Hvor godt følger du med på aktuell norsk musikk? Er [...]

Ta quizen