Whales & This Lake
Artist

Whales & This Lake

Følg NPS Music på Facebook

Om Whales & This Lake

Fredag 28. april slapp Whales & This Lake låten ”The Fly” som er andresinglen fra høstens kommende album, og som er denne ”Ukens single” på NPS Music. Låten er også listet på NRK P3. Musikken er produsert av bandet selv, mikset av Kristoffer Lislegaard og mastret av Chris Sansom.

Whales & This Lake tok jorden med storm og gikk umiddelbart på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World, 20 uker med P3-listing og 3 x full pott-anmeldelser på by:Larm-debuten. De kom fra ingenting og leverer så solid på alle plattformer at vi lurer på om det kan være doping i bildet, om det kan ligge noe konspiratorisk frimureri i bunn, eller om de faktisk bare fortjener å bli kalt:

”Utrolig vellykkede” (Hissig)
”Redningsmenn” (Gaffa).
Verden har i hvert fall talt «Dette bandet elsker vi!»

Trioen er frontet av Hans Olav Settem, som har turnert landet rundt som barnestjerne i Grand Prix junior-suksessen Battery, og består ellers av Anders Søvik Hjelden og Max Peder Brekke, navn du finner i flere bandkonstellasjoner i Oslos undergrunn. Bandet med bygdebakgrunn fra Møre og Romsdal og Akershus startet opp i 2014 og fant raskt sitt kjølige og ambisiøse elektropopsound, et kjennetegn de allerede har rukket å høste svært mye ros for.

Innlegg