Artist

Cecilie Eide

Følg NPS Music på Facebook

Om Cecilie Eide

Cecilie Eide slapp nylig sin låt ”E du lykkelig?” som er oppfølgeren til hennes forrige single ”Glemt” som kom ut tidligere i vår. Låten er et av mange perspektiv på relasjonen mellom to mennesker som lever sammen. Den handler om en av de vanskeligste temaene, nemlig kommunikasjon. Samtidig kan man noen ganger spørre seg selv, hva lykke egentlig er. Låten har fått en tøff ramme fra dyktige musikeres bidrag, og er spilt inn i Sørgården studio med Per Borten som produsent. Sangen er mikset av Håvard Soknes og mastret av Magnus Kofoed. Albumet som Cecilie Eide kommer med 18. august 2017, er en musikalsk samling av ulike perspektiv.

Cecilie (født 1974) er en norsk vokalist, komponist og forfatter. Bor på Kvål i Melhus kommune.

Cecilie er utdannet førskolelærer og har Master i organisasjon og ledelse, og jobber som styrer i en barnehage i Melhus kommune. Cecilie har drevet med musikk siden hun var liten, og vokste opp i et hjem med musikk, med både lyttende og utøvende familie. Det ble tidlig musikkskole, hvor hun lærte piano og bass, før hun valgte å gå musikklinje i videregående skole, hvor både vokal, piano og gitar sto på timeplanen. Spilte i ungdomstiden både i korps, band og storband, og jobbet med ulike prosjekter i samarbeid med lokale utøvere.

I voksen alder ble skrivetrangen stor, og med et musikalsk bakteppe, ble det fort til sanger.

I samarbeid med Roar Øien i Tyrirot Musikk startet hun i 2013 arbeidet med utgivelse av eget materiale. All musikken har senere blitt gitt ut på Tyrirot Musikk. I årene med utgivelser har Cecilie også vært aktiv med å spille konserter. Cecilie med band har spilt på store og små scener, og noen av de som kan nevnes er konsert på toppen av Vassfjellet i Melhus, oppvarming for Åge Aleksandersen og lansering av plate på Rockheim i Trondheim. De har også spilt på flere grytekonserter i Trondheim, Musikkfest Trondheim og hatt kirkekonsert i Horg kirke.

Innlegg

E du lykkelig? spør Cecilie Eide på sin nye single
Intervju

E du lykkelig? spør Cecilie Eide på sin nye single

Cecilie Eide fra Melhus slapp nylig sin låt ”E du lykkelig?” som er oppfølgeren til hennes forrige single ”Glemt” som kom ut tidligere i vår. Låten [...]