Artist

Cecilie Eide

Følg NPS Music på Facebook

Om Cecilie Eide

Cecilie (født 1974) er en norsk vokalist, komponist og forfatter. Bor på Kvål i Melhus kommune. Cecilie er utdannet førskolelærer og har Master i organisasjon og ledelse, og jobber som styrer i en barnehage i Melhus kommune. Cecilie har drevet med musikk siden hun var liten, og vokste opp i et hjem med musikk, med både lyttende og utøvende familie. Det ble tidlig musikkskole, hvor hun lærte piano og bass, før hun valgte å gå musikklinje i videregående skole, hvor både vokal, piano og gitar sto på timeplanen. Spilte i ungdomstiden både i korps, band og storband, og jobbet med ulike prosjekter i samarbeid med lokale utøvere.

I voksen alder ble skrivetrangen stor, og med et musikalsk bakteppe, ble det fort til sanger.

I samarbeid med Roar Øien i Tyrirot Musikk startet hun i 2013 arbeidet med utgivelse av eget materiale. All musikken har senere blitt gitt ut på Tyrirot Musikk. I årene med utgivelser har Cecilie også vært aktiv med å spille konserter. Cecilie med band har spilt på store og små scener, og noen av de som kan nevnes er konsert på toppen av Vassfjellet i Melhus, oppvarming for Åge Aleksandersen og lansering av plate på Rockheim i Trondheim. De har også spilt på flere grytekonserter i Trondheim, Musikkfest Trondheim og hatt kirkekonsert i Horg kirke.

Innlegg

E du lykkelig? spør Cecilie Eide på sin nye single
Intervju

E du lykkelig? spør Cecilie Eide på sin nye single

Cecilie Eide fra Melhus slapp nylig sin låt ”E du lykkelig?” som er oppfølgeren til hennes forrige single ”Glemt” som kom ut tidligere i vår. Låten [...]