Atle
Artist

Atle

Følg NPS Music på Facebook

Om Atle

Atle Pettersen har lagt både gitaren og danseskoene på hylla og debuterte med den catchy poplåten ”Number One” 27. januar sammen med den 18-årige svenske gullstrupen Lisa Ajax som vant Idol i Sverige i 2014.

Atle fikk sitt nasjonale gjennombrudd da han i 2010 kom til finalen i X-factor, og fire år senere vant han og bandet hans ”The Scheen” verdens største bandkonkurranse ”Emergenza 2014”.

Hovedpremien var en turnè i Frankrike og Tyskland, men etter at de la ut på turnéen viste det seg at ikke alle i bandet ville det samme. De kansellerte resten av den og Pettersen satte kurs mot Los Angeles for å forfølge en solokarriere. Her traff han den Grammy-nominerte produsenten Christian Davies (som tidligere har jobbet med: Snoop Dogg, El Debarge, Boys II Men, 50 cent, Warren G, Travis Barker, Montel Jordan, Eric Benet, Lil Wayne og T-Pain for å nevne noen), og sammen staket de ut en ny musikalsk retning, som naturligvis, etter at Davies kom på banen ble innen pop/r&b landskapet. Vi tok en prat med Atle om bl.a. den nye låten, litt om hva han har gjort opp igjennom og planene videre fremover.

Innlegg

Atle popdebuterer med den catchy låten ”Number One”
Intervju

Atle popdebuterer med den catchy låten ”Number One”

Atle Pettersen har lagt både gitaren og danseskoene på hylla og debuterte med den catchy poplåten ”Number One” 27. januar sammen med den 18-årige svenske gullstrupen Lisa [...]

20+5 Spilleliste

Atle 20+5
20+5 Spilleliste

Atle 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]