ÅSN
Artist

ÅSN

Følg NPS Music på Facebook

Om ÅSN

ÅSN (Sebastian Aasen) er en ung musiker og produsent basert i Trondheim og som studerer Musikkteknologi ved NTNU. Han har den siste tiden jobbet med flere nye releaser og er nå ute med låten ”Scars” feat. Myklebost. “Scars” er unnfanget i et samarbeid mellom ÅSN og  Myklebost, og handler om det at to kan være såret av et forhold. Låten holder et høyt energinivå, men klarer likevel å beholde den dempede atmosfæren.

Soundet hans beveger seg innom future bass og funk, og drar med seg elementer fra jazz, r&b, tropical house og pop som til sammen gir deg en god vibe. Han er sterkt inspirert av norsk natur og hans største ønske er at du som lytter skal sitte igjen med en god følelse i kroppen. Han utfordrer seg selv ved hver eneste release, og har som mål en dag å kunne jobbe med de største artistene i verden. Sammen med låten kommer også releasen av hans nye artistnavn ÅSN.

ÅSN er også en del av det Oslo- og Trondheimsbaserte kollektivet Gold Waffle. Gold Waffle huser de fire artistene EDIT, ÅSN, Noah Pology og Artur Kiriko, samt fotografene Petter Elstein Knutsen og Safari Shabani – til sammen 6 kreative sjeler som lager musikk, bilder og videoer. Videre er også Denice Sølvberg og Simone Buer Nilsen management- og markedsansvarlige.

Innlegg