7 Days In Alaska
Artist

7 Days In Alaska

Følg NPS Music på Facebook

Om 7 Days In Alaska

Fra demoer til personlig invitasjon om samarbeid i LA, med Grammyvinneren Nathan Dantzler, har vi 7 Days In Alaska. For å nevne noe, så er listeplassering på både iTunes topp 10 (Norge), top Viral Norway (Spotify) og på Norges største riksdekkende radiokanal, noen av resultatene fra deres første utgivelser. Med inspirasjon fra PVRIS, Thirty Second To Mars og The 1975, presenterer 7 Days In Alaska pop/rock med energiske elementer som gitarriff, lekne synthmelodier, drivende vokal med fengende hooks og pompøse trommer som bygger opp under et stort lydbilde.

For 7 Days In Alaska, var det viktig å ivareta sounden som de er kjent for, samtidig tilføre up to date elementer. I Cloud 9 er det valg av synther, bruken av vokalsynth og oppbyggingen av låten som står ut som disse elementene. Samtidig som de store gitarlinjene, ekte innspilte trommer, catchy hooks og melodilinjer i verdensklasse er beholdt.

For 7 Days In Alaska er Cloud 9 det ultimate euphoria. Det er når man går igjennom vanskeligheter, kjemper og jobber hardt for å oppnå det man ønsker, at man virkelig kommer til Cloud 9.
Cloud 9 er spilt inn i det legendariske Castle Recording Studio i Nashville. Et stort slott som tidligere var et av gjemmestedene til Al Capone. Her har blant annet Johnny Cash, Miley Cyrus og flere spilt inn album.

Innlegg

20+5 Spilleliste

7 Days In Alaska 20+5
20+5 Spilleliste

7 Days In Alaska 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]